Имоти в чужбина DEMO
Упътвания за шофьори до нашия офис

Инвестиционен проект във Варна

ID №:
9323
Цена при поискване
Описание

ГРАД ВАРНА

Варна е най–големият град на Черноморското крайбрежие на България и третото след София и Провдива град в страната по население, там живеят 335.819 жители. Град Варна се намира на 470 км източно от София. Той е административен център на провинция, известый като "Морската столица", туристически и търговски, както и студентски ценр, морско пристанище и седалището на военно - морския флот на България. .

Най-развитите в последните години индустрията, които най-много привличат чуждестранните компании – това е като леката промишленост ( текстилна , а обувките), така и производство на промишлени стоки (електронни компоненти, машини ), а също и обхват на услугите ( включително банкови, финансови и търговски услуги, управление на туризма ).

Според публикация в "Doing Business-2016: Измерване на Качеството на Регулиране и Ефективност" на Групата на Световната Банка, България е на 14-то място в световната ранглиста за защита на правата на инвеститорите. (Източник: Doing Business 2016. Световната Банка). .

Преките чуждестранни инвестиции са регламентирани главно, възможностите и потенциал на този пазар, основните страни-инвеститори - Австрия, Холандия, Германия, Великобритания, Италия. (Източник: Национална Банка На България).

Местоположение на полета

Парцелът се намира в района на Победа, който се намира на около 2 км от центъра на града. Районът се намира в близост до северна промишлена зона, където се намира голям брой офиси и бизнес-центрове и се решават важни икономически задачи в региона, включително и задачи машини, корабостроителни и химически предприятия. .

В близост до парцела се намира училище за професионално обучение и футболен стадион Варна, две от най-големите съвременни търговски център Варна Мъл и Гранд Обмислят, а също и жилищни райони повышеной комфорт, където има всички възможности под нова сграда. .

Районът е добре свързан с бул. Владислав Варненчик, една от главните артерии на града, която върви в международното летище на Варна-вторият по големина и третата най-натовареното в страната.

Проектът може да се

Компанията представя предложение за разработване на проект сторительства жилищен район. Освен това, този участък е в Генералния план за градски градско развитие на Варна се определя като парцел смешаного тип, което дава възможност за изграждане на офис и търговски помещения по преценка на инвеститора.

Според Плана на Генералния развитие на града плащадь на парцела е 22.580 м2, с следующиими параметри:

- Заетост = 60 %
- Коэффициэнт строителството = 5,00

В този проект за строеж може да се използва до 112.900 m2 максимално.

Предложение за инвестиране

Фирмата предлага възможност за придобиване на земя, разположен в град Варна, който се характеризира с много метра и разгъната площ. Няма други земи, на разположение по рода си в града.

Земята е добре разположен, и са свързани с основните пътни артерии на града, класифицирани в генералния план за планиране на град Варна и смесена употреба, така че той може да разпредели част от жилищни и част от офисите или търговски център, както и фирми за производство и офиси, представлява отлична възможност за бизнес в този район.

Инвестиции в България - това са отлични възможности и перспективи, защото в тази страна благоприятни условия на данъчно облагане. Данък върху приходите на предприятията е едва 10%, което е най-нисък данък върху печалбата в Европа. Тези предимства, а също така и конкурентноспособна цена на работната сила, правят България една от най-благоприятните и атрактивни за инвеститорите страни.

"Преведено обслужване "Yandex.Преводач"

Карта